4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Parasızlık yüzünden finallere gitmediler

Puan atletizm dalında Eskişehir'de yapılacak olan müsabakada Manisa'yı temsil etme hakkı kazanan Taytan İlköğretim Okulu, maddi imkansızlıklardan dolayı Eskişehir’e gidemedi.

11-12 Mayıs 2009 tarihlerinde Eskişehir'de yapılan puan atletizmi Türkiye finalleri küçük kız, yıldız kız ve yıldız erkeklerde takım olarak Manisa’yı temsil edecek olan Taytan İlköğretim Okulu, 2 bin 500 TL parayı bulamadıkları için finallere katılamadılar. 20 öğrencisi ile birçok başarıyı aşıp final aşamasına katılamadıkları için üzgün olduğunu ifade eden Taytan İlköğretim Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Sadık Yeşiltaş, “Çok zor koşullarda öğrencilerimle birlikte bu müsabakalara hazırlandık. Güllenin, ciritin ne olduğunu bilmeden müsabakalara katıldık ve çok iyi sonuçlar elde ettik. İlçe de dahi olmayan kız futbol takımını kurduk. Eskişehir’de yapılacak olan puan atletizmine katılmak için kermes düzenledik ama ancak bin TL gibi bir para toplayabildik. Sponsor gerekli olduğunu her zaman söyledik ama bizi kimse kaale almadı. Öğrencilerimi elde etmiş oldukları bu başarıdan dolayı kutluyorum” dedi.

Ayrıca yılmadan gelecek yıl yapılacak olan müsabakalara yine en şekilde hazırlanacaklarını söyleyen Yeşiltaş, “Her yıl olduğu gibi gelecek yılda başarılarımızı tüm Türkiye'ye duyurmak için elimizden gelen çabayı sarfe deceğiz” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2009 Salı 14:40:22
Güncelleme :12 Mayıs 2009 Salı 15:32:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?