5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Parasızlıktan ameliyat olamıyor

150 TL BULAMADIĞI İÇİN AMELİYAT OLAMIYOR

Salihli'de, boş bir alana yaptığı derme çatma barakada yaşayan Hasan Sarıkaya, 150 TL bulamadığı için ameliyat olamadığını söyledi. Karaciğerinde kist olduğu için 5 ay önce ameliyat olan ve şu an iç dikişleri patladığı için tekrar ameliyat olması gereken Hasan Sarıkaya (55), yetkililerden yardım istedi.

8 Nisan 2007 tarihinde eşinin öldürülmesinden sonra hayatının değiştiğini söyleyen Hasan Sarıkaya, şöyle konuştu: "Eşim Münevver Sarıkaya, 4 yıl önce gece hurda toplamaya gittiğinde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından öldürüldü. O günden bugüne kadar hâla eşimin katil veya katillerine ulaşılamadı. Bunun için yetkililerden yardım istiyorum."

O günden sonra bir türlü aile olarak yüzlerinin gülmediğini söyleyen Sarıkaya, şunları söyledi: 'Yaşadığımız barakada elektriğimiz yok. Salihli'de avukatlık yapan Hasan Turgut abimiz bahçeye tulumba yaptırdı ve su ihtiyacımı buradan karşılıyorum. 3 çocuğum var. En büyük oğlum Ferdi (26) altı yıl önce bir trafik kazası geçirdi ve kafasına platin takıldı. İstanbul'da tedavi görüyor. Onun yanına gidip görmeye bile param yok. Şu an yaşadığımız barakanın arsasını oğluma çarpan kişiler onun üzerine yaptılar."

 

Yardımsever kişilerin buraya bir odalı ev yapmalarını isteyen Sarıkaya, sözlerine şöyle devam etti: "Geceleri sık sık tinerci ve baliciler beni rahatsız ediyor. Diğer oğlum Veli (23) de karton toplayarak evin geçimini sağlıyor. Kızım Zübeyde (22) üniversitede öğretmenlik bölümünde okuyor. Bu şartlar altında yaşamaya çalışıyorum. Şu an karnım aşırı derecede büyüdü. Çok kısa bir süre içerisinde ameliyat olmazsam durumum daha kötü olacak. Bana yardım eli uzatabilecek kişilerin yardımlarını bekliyorum.

Devlet büyüklerimizden bana yardım etmesini istiyorum."

150 TL BULAMADIĞI İÇİN AMELİYAT OLAMIYOR
150 TL BULAMADIĞI İÇİN AMELİYAT OLAMIYOR
150 TL BULAMADIĞI İÇİN AMELİYAT OLAMIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2011 Pazartesi 16:43:00
Güncelleme :27 Haziran 2011 Pazartesi 17:42:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?