30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Parka kadın eli değince...

Sarıgöl ilçesinde atıl durumdaki Gençlik Parkı'nın işletmesini üstlenen Nurgül Paracı isimli genç girişimci, kaymakamlıktan aldığı parasal destek sayesinde annesi, kız kardeşi ve yeğeniyle birlikte işleterek ilçenin gözde mekanlarından biri haline getirdi.


Aşağıkoçaklar Mahallesi'nde bulunan Gençlik Parkı'nı kiralayan Nurgül Paracı, müşterilerinin hoş vakit geçirmeleri için canlı müzik dinletisi başlattı. Annesi Safiye, kız kardeşi Songül ve yeğeni Ayşe ile brlikte parka gelen konuklarına en iyi hizmeti vermeye çalışan 25 yaşındaki Nurgül Paracı, "Atıl durumdaki parkı canlandırmak ve gelir elde etmek amacıyla geçen yıl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na (SYDV) müracat etmiştim. Başvurum kabul edildi ve ilk yıl geriye öedemesiz 3 yıl vadeyle işletmesini aldığım parkı ilçemizin hizmetine açtık. 1 yıldır bu işi başarıyla yürütüyoruz. Aile müşterilerimiz de bayan garsonların hizmetinden oldukça memnun. Özellikle canlı müzik olduğu zaman sandalye ve masa sıkıntısı çekiyoruz. Bunu da en kısa zamanda telafi edeceğim. İşletmemin tanınması için daha güzel etkinlikleri de önümüzdeki günlerde yapmayı düşünüyorum. Parkımızın içersinde çocuk oyun alanları, asırlık çınarlar, salıncaklar bulunuyor." dedi.


Canlı müzik proamanında genç gitaristlerin söylediği birbirinden güzel şarkılarla hoş vakit geçiren müşterilker de, "Parkın yıllar sonrası tekrar ilçeye kazandırılması çok güzel. Huzur içerisinde buraya gelip hem dinleniyor hem de müzikle hoş vakit geçiriyoruz." dediler.

iha
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2008 Cuma 18:19:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?