4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Parti aday adayları tanıtıldı

Akhisar’da en çok aday adayına sahip olan AK Parti’de tanıtım toplantısı Manisa Milletvekili Mehmet Çerçi’nin katılımıyla gerçekleştirildi.

Ak Hisar Restaurant’ta bir araya gelen AK Parti İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve partili üyeler sona eren aday adaylığı başvurusu sonrasında aday tanıtımında buluştu. Ak Parti Belediye Başkanı ve aday adayı Salih Hızlı, aday adayları Mehmet Emin Karaca, Bahardır Yenişehirlioğlu, Şenol Ürküp, Serdar Serdaroğlu ve Cemal Gürmen söz alarak aday adaylıkları hakkında partililere seslendiler.

İlk olarak söz alan AK Parti İlçe Başkanı Uğur Aydemir, “Yapılacak olan yerel seçimler öncesinde bir birliktelik içerisindeyiz. Bundan sonra zor da olsa seçilen belediye başkanımız ve meclis üyelerimiz teşkilat içerisinde sık sık bulunacaktır.”dedi.

Aday adayları konuşmalarını yaptıktan sonra Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı partililere hitap etti. Hızlı şunları söyledi: “Aday adaylarımızın çok olması Akhisar’ımızın canlılığı ve demokrasi anlayışından kaynaklanıyor. Burada en iyi seçimin yapılı çağından kimsenin şüphesi olmasın. Genel merkezimiz partimiz kriterler çerçevesinde en iyi adayı seçecektir.”dedi.

Başkan aday adaylarının 2009 Mart seçimlerinde birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesi gerektiğini vurgulayan Manisa Milletvekili Mehmet Çerçi ise “Şehir kültürü olan, gelenekleri olan Manisa’mızın içerisinde ilçeler bazında ağırlığı olan en büyük ilçemiz Akhisar’dır. Bu ilçenin teşkilatı da partimizin kuruluşundan itibaren bütün ilçeler bazında en güçlü en dinamik en çalışkan teşkilatımız olmuştur ve bu nedenle de takdiri hak etmektedir.”diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2009 Pazar 16:06:29
Güncelleme :4 Ocak 2009 Pazar 16:11:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?