3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Pedallar sağlık için

Manisa Tarzanı ve Çevre günleri etkinlikleri kapsamında, sağlıklı yaşam bisiklet turu düzenlendi. Bisiklet turunda onlarca Manisalı sağlıklı yaşam için pedal çevirdi.

Geleneksel hale getirilen bisiklet turu, Manisalıların katılımıyla dün gerçekleştirildi. Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayan bisiklet turu, Moris Şinasi Kavşağına kadar olan yaklaşık 10 kilometrelik parkurda yapıldı. Onlarca Manisalı, 7'den, 70'e pedal çevirerek sağlıklı yaşam pedallarda mesajı verdi.

Bisiklet turu sırasında 112 acil servis ekipleri, polisin motorize ekipleri ve Manisa Belediyesi zabıta ekiplerini güvenliği sağladı. Moris Şinasi kavşağından sonra Cumhuriyet Meydanı'nda son bulun etkinliğe Manisa Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu da katıldı.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki etkinlikte, tura katılan sporcular arasında yapılan çekiliş sonucu 5 kişiye bisiklet verildi. Belediye Meclis üyesi Hüseyin Köroğlu ve Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu'nun yaptığı çekilişte Fatih Embeş, Muhammet Yerlikaya, Murat Gergin, Selcan Akdaş ve Sema Yeliz Sürmeli'ye bisiklet almaya hak kazandı. Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, sağlıklı yaşam için düzenli sporun şart olduğunu söyleyerek, “Herkes düzenli spor yaparak sağlığına dikkat etmeli. Spor yapmak için vakit bulamayanlara bisiklete binmek en güzel spordur. Sağlıklı yaşam için herkesin düzenli spor yapması lazım. Bisiklet sürmek en kolay spordur” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2009 Pazartesi 23:28:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?