30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Polis memuru toprağa verildi

Polis memuru olarak görev yaptığı Uşak'ta geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Mehmet Bulut Manisa'nın Selendi ilçesinde toprağa verildi. 

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görev yapan polis memuru Mehmet Bulut evinde ölü bulundu. 1972 Selendi doğumlu olan Mehmet Bulut nöbet değişimine gitmeyince arkadaşları evine geldi. Eşi Öznur Bulut'a haber verilmesinin ardından eve giren arkadaşları talihsiz polis memurunun cesediyle karşılaştı. Bulut'un kalp krizi geçirdiği açıklandı. İzem ve İrem isminde 2 çocuk babası olan Mehmet Bulut için bugün saat 10.00 da Uşak İl Emniyet Müdürlüğü önünde cenaze töreni düzenlendi. Bulut'un cenazesi bugün doğum yeri olan Manisa'nın Selendi ilçesine ambulansla getirildi. Yeni camiinde kılınan cenaze namazının ardından polis memurunun cenazesi ilçe mezarlığındaki aile kabristanlığında toprağa verildi. 

Cenaze törenine Uşak İl Emniyet Müdür yardımcısı Hasan Can, Selendi İlçe Emniyet Amiri İhsan Bozkurt, Selendi İlçe Jandarma Komutanı Ekrem Kaynar, Mehmet Bulut'un mesai arkadaşları, yakınları, Selendililer ile ailesi katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2008 Pazartesi 16:55:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?