30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Polisler 'huzur' için toplandı

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde Emniyet Amirliği'nin düzenlediği huzur toplantısında vatandaşlara, ilçenin trafik ve asayiş durumu hakkında genel bilgiler verilerek emniyet hizmetlerinde halkın desteğinin önemine dikkat çekildi.


Öğretmenler Lokali'nde düzenlenen toplantıya vatandaşların yanı sıra Sarıgöl Belediye Başkanı Ömer Karcı da katıldı. Sarıgöl İlçe Emniyet Amiri Recep Kara, trafik uygulamaları hakkında bilgi vererek, herkesin trafik kurallarına uymak zorunda olduğunu ifade etti.

Özellikle alkollü araç kullanan sürücüleri uyaran Kara, "Toplum içinde yaşıyorsak konulan kurallara da uymak mecburiyetindeyiz. Alkol tüketimi fazla olan bir ilçeyiz. Bu nedenle alkol alacak olan sürücülerimiz araç kullanmasınlar. Bu konuda son dönemde sıklaştırılan trafik denetimleri sonucu kazalarda azalma olması sevindirici bir gelişme." dedi. Yine denetimler sonucu ilçede plakasız motosiklet kalmadığını belirten Sarıgöl İlçe Emniyet Amiri Recep Kara, emniyet hizmetlerinde ilçe halkının desteğinin önemine işaret ederek, "Vatandaşlarımızın karakolumuza verdiği destekle çeşitli yeni araçlar alındı. İlçemizin çeşitli yerlerine 24 adet güvenlik kamerası kuruldu. Buradan halkımıza bu yardımlarından dolayı teşekkür ederim. " diye konuştu.

..
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2008 Cuma 15:30:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?