3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Polisten örnek bağış

Manisa Emniyet Müdürlüğü personeli 164. kuruluş yıldönümü nedeniyle kan bağışında bulunarak örnek oldu.

Polis Teşkilatının kuruluşunun 164. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Manisa Emniyet Müdürlüğü personeli, Kızılay'a kan bağışında bulundu. Emniyet Müdürlüğü Gediz Hizmet binası Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde düzenlenen kan bağış törenine, Manisa Emniyet Müdürü Adem Aydemir, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve çok sayıda polis memuru katıldı. Manisa Emniyet Müdürü Adem Aydemir, kan bağışının herkes için bir yurttaşlık görevi olduğunu ve polisin toplumsal sorumluluğu gereği ve bilinciyle kan bağışında bulunarak Kızılay'a destek olduklarını söyledi.

KAN VERMEKTEN ÇEKİNMEYİN
Emniyet Müdürü Adem Aydemir, rahatsızlığından dolayı kan veremediğini belirtti. Kızılay Manisa Şubesi Kan Merkezi Müdürü Dr. İsmet Nardal, 18-65 yaş arası tüm vatandaşların yılda en az 4 kez kan verebileceğini söyledi. Vatandaşların kan vermekten çekinmemeleri gerektiğini, kan vermenin vücuda sayısız fayda sağladığını anlatan Nardal, "Manisa'daki tüm kamu kurum ve kuruluşları ile fabrikalarına kan bağış stantları kurarak kan bağışı yapmaya teşvik ediyoruz. Manisa Emniyet Müdürlüğü'nün Kızılay'a gösterdiği duyarlılık bizler memnun etmiştir. Teşekkür ediyoruz."dedi.

2008 yılında 22 bin ünite kan bağışı topladıklarını ve Türkiye genelinde kan bağışı sıralamasında Manisa ilinin üst sıralarda yer aldığını ifade eden Dr. Nardal, 2009 yılı hedeflerinin ise 26 bin ünite kan bağışı almak olduğunu ve kan bağışı için kurum ve kuruluşlar ile işyerlerine ziyaretlerin aralıksız devam ettiğini dile getirdi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2009 Çarşamba 16:16:38
Güncelleme :8 Nisan 2009 Çarşamba 16:24:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?