6
Mayıs
2024
Pazertesi
MANİSA

Pompalıyla dehşet saçtı

MANİSA’nın Akhisar İlçesi’nde servis minibüsü şoförlerinin toplandığı kahvehane yakınındaki evinden çıkıp, daha önce de tartıştığı şoförlerin üzerine rastgele pompalı tüfekle 10 el ateş eden 48 yaşındaki M.A., polis tarafından gözaltına alındı. Tüfekten çıkan saçmalarla yaralanan 3 şoför hastanede tedaviye alındı.

Olay, Akhisar İlçesi Atatürk Mahallesi 359 Sokak’ta bugün saat 14.30 sıralarında meydana geldi. İlçede servis minibüsü şoförlüğü yapanların gittiği kahvehane yakınındaki evinde yalnız yaşayan 48 yaşındaki M.A., iddiaya göre, daha önce de çeşitli nedenlerden dolayı tartıştığı servis minibüsü şoförlerinin üzerine ateş etmeye başladı. Neye uğradığını şaşıran şoförler, silah sesleri üzerine kaçıp polisi aradı. Pompalı tüfekle çevreye rasgele 10 kez ateş eden M.A., tüfekteki fişeklerin bitmesiyle polis tarafından yakalandı.

Tüfekten çıkan saçmalar, olay sırasında kahvehanede bulunan servis şoförlerinden Canip Vardar (60), Hüsamettin Büyük (48) ve Hüsamettin Şentürk’ü (46) yaraladı. Yaralılar ambulansla Akhisar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ayakta tedavi edilen 3 şoför daha sonra taburcu edildi. Büyük şok yaşadığını dile getiren Hüsamettin Şentürk "25-30 kişi kahvehanenin önündeydik. Saati gelen arkadaşlar servise gidecekti. Bir anda neye uğradığımızı şaşırdık. Allah korudu. Hayatta olmamız büyük şans" dedi.

Olayda, bazı servis araçları, isabet eden saçmalar nedeniyle zarar gördü. Gözaltına alınan M.A.’nın ailesiyle de sorunlarının olduğu bu nedenle de yalnız yaşadığı öğrenildi. Zanlının işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

...
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2012 Salı 23:03:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?