30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Proje ekibi Slovakya'ya gidiyor

Akhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nün proje ekibi 2008 yılı son çalışma ziyareti için yine Slovakya'nın başkenti Bratislava'ya gidiyor.


Akhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Arif Çivi, Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Abdullah Aşıcı ve Akhisar Halk Eğitimi Merkezi Bilgisayar Usta Öğreticisi Serdar Bakan'dan oluşan proje ekibi bu yılın 3. ziyaretini yine Bratislava'ya yapıyor. "İnternet Üzerinden Öğrenmeyi Öğretme” konulu projede gelinen noktayı, yapılan çalışmaları ve yapılabilecekleri görüşmek, tartışmak için proje ortakları ile Bratislava'da buluşacak ekip 18 Kasım'da tarihinde Türkiye'de olacak.


Proje ile ilgili olarak Akhisar Halk Eğitimi Merkezi'nde internet üzerinden eğitimi verilecek bir kurs açmak için gerekli hazırlıkların sürdüğünü bildiren proje sorumlusu Arif Çivi, önümüzdeki aylar içinde bir çalışma başlatmayı arzuladıklarını, eğitim için konu belirleme aşamasında olduklarını söyledi. Gelen talepleri de değerlendirerek konuyu tespite çalışacaklarını bildiren Arif Çivi 2009 yılı ilk yarısında mutlaka bir kurs açmayı hedeflediklerini söyledi.

İha
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2008 Çarşamba 15:47:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?