3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Protokole yemekli teşekkür

Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Mehmet Taşdemir, Manisa Valisi Celalettin Güvenç ve Manisa protokolüne hizmet yaptığı süre içerisinde verilen desteğe kahvaltı ile teşekkür etti.


Konak Simit Sarayı'ndaki kahvaltıya Vali Celalettin Güvenç, Vali Yardımcıları Zeki Özkan ve Hüseyin Sezgin, Manisa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Akbalık, İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Serdar Bulut ve daire amirleri katıldı. Burada konuşma yapan Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Mehmet Taşdemir, “Önümüzde bizleri bekleyen 29 Mart yerel seçimleri var.

Bu seçimler neticesinde bazı arkadaşlarımız yola devam diyecek, bazı arkadaşlarımız tamam deyip bayrağı bir başka arkadaşına teslim edecek, bir kısım arkadaşlar da başka kulvarlarda milletine ve bu güzel şehre hizmetlerine devam edeceklerdir. 31 yıl önceki Fevzi Çakmak ile şimdiki Fevzi Çakmak arasında inanılmaz farklar var. Dağınık bir yerleşimden planlı bir yapılaşmaya, yayaların bile yürümekte zorlandığı tozlu, çamurlu yollardan her sokağı asfaltlanmış bir mahalleye, şehirden soyutlanmış bir kırsal alandan şimdi neredeyse şehrin merkezi olmaya aday bir bölgeye ulaştık.


Fevzi Çakmak Mahallesi'nin bu seviyeye gelmesi siz değerli büyüklerimin mahalleme göstermiş olduğunuz sıcaklığın, şefkatin bir ürünüdür. Büyük bir keyifle diyebilirim ki halkım da uzanan bu elleri karşılıksız bırakmamıştır. Fevzi Çakmak Mahallesi devlet - millet kaynaşmasının en güzel yaşandığı örnek bir mahalle olmuştur. Sayın Valimizin daha gelir gelmez mahallemizde iftar yemeğine katılması, halkımızla hemen kaynaşması bunun en belirgin kanıtıdır.

Yine Sayın Belediye Başkanımızın ve tüm çalışanlarının mahalleye kazandırdığı hizmetler her zaman takdirle karşılanmıştır. Bugün mahallemizdeki adli suç oranlarının büyük oranda düştüğünden bahsedebiliyorsak Sayın Emniyet Müdürümüzün ve mensuplarının fedakar, samimi gayretlerinin katkısı inkar edilemez. 29 Mart seçimleriyle bir bayrak değişimi olacak mahallelerden biri de Fevzi Çakmak'tır. Görevim boyunca birlikte çalıştığımız tüm valilerimize, belediye başkanlarımıza, kamu kurum ve kuruluşlarımıza, sivil toplum örgütlerimize huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyor, benden sonra bu hizmete talip olacak arkadaşıma da şimdiden başarılar diliyorum” dedi.


Manisa Valisi Celalettin Güvenç de, Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Mehmet Taşdemir'e, “Mahalleniz için bu zamana kadar vermiş olduğunuz hizmetler ve düzenlediğiniz kahvaltı için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2009 Perşembe 13:47:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?