30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Radyo çalışanlarından kan bağışı

Manisa'nın yayına başlayan ilk radyolarından Radyo Yıldız'ın personeli, Sosyal Sorumluluk Projesi çerçevesinde Kızılay'a kan bağışında bulundular. 

Kızılay Kan İstasyonu ile Radyo Yıldız'ın ortaklaşa yürüttüğü kan bağışı kapsamında radyo personeli ile kan vermek isteyen gönüllü dinleyicileri, radyo binasında Kızılay sağlık görevlilerine kan verdiler. Radyo Yıldız Genel Yayın Yönetmeni Ayça Kököz'ün "Ayça'yla Ekstra" adlı programında kan bağışının önemini vurguladığı ve dinleyicileri kan bağışına davet ettiği kampanyaya büyük ilgi gördü. Böyle bir kampanya düzenlemekten dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren Radyo Yıldız Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürü Muhammet Sena Yelkovan, “Türk Kızılay Kan Merkezi ve Radyo Yıldız'ın ortak düzenlediği kan bağışı kampanyası hem dinleyiciler ile radyo arasında bir bağ kurma amaçlı hem de bağış konusunda hassasiyeti ön plana çıkarmak için düzenlediğimiz bir kampanya. Periyodik olarak organizasyonlarımız devam edecek” diye konuştu. 

Radyo Yıldız'ın kampanyaya hem yayınlarında hem de radyolarında destek vermelerinden dolayı teşekkür eden Kızılay Kan İstasyonu Müdürü Dr. İsmet Nardal, Radyo Yıldız personeline gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür etti.

.
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2008 Çarşamba 14:14:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?