4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Ramazan etkinlikleri açıklandı

Manisa Belediyesi'nin yaklaşan Ramazan ayı içerisinde düzenleyeceği etkinliklerin programı belli oldu.

Belediye Encümen Salonu'nda düzenlenen toplantıda, Sosyal İşlerden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yonca Ekmekçi Ramazan ayı programı hakkında bilgiler verdiler.

Program kapsamında, 7-8-9 Ağustos günlerinde Cumhuriyet Meydanı'nda çocuk parkının kurulacağı, 10 Ağustos akşamı Mustafa Sandal konserinin gerçekleşeceği, ayrıca 10-18 Ağustos akşamları Niobe Açık Hava Tiyatrosu'nda sinema günlerinde 9 film sunulacağı belirtildi. 21 Ağustos'da başlayacak olan Ramazan etkinlik programının, Ramazan ayının maneviyatına uygun olarak hazırlandığı ifade edilirken, aynı zamanda bu programın ekonomik olmasına da dikkat edildiği belirtildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, bunun için 60-70 bin TL bütçe ayırdıklarını açıklayarak, "İşin eğlenceli kısmı bayram ve bayram sonrası olacak. Programda birçok etkinlik var. 21 Ağustos Cuma günü Galata Mevlevileri Tasavvuf ve Sema gösterisiyle başlayacak olan etkinlikler içerisinde tiyatro gösterileri, 8 Eylül günü Ahmet Şafak konseri ve fener alayı yürüyüşü olucak. ,

15 Eylül Kadir Gecesi programı dolayısıyla Yarhasanlar Camii'nde mevlid okunacak. Son olarak 26 Eylül Cumartesi gecesi de Niran Ünsal konseri ile kapanış yapılacak. Tüm etkinliklerimiz, Cumhuriyet Meydanı'nda iftar saatinden sonra gerçekleşecektir.” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2009 Çarşamba 15:48:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?