7
Mayıs
2024
Salı
MANİSA

Ramazan'a konserli veda

Ramazan bayramı dolayısıyla Manisa’da konser veren ünlü sanatçı Muazzez Ersoy, nostaljik şarkılarını Manisalılar için seslendirdi.

Manisa Belediyesi ile Manisa’yı Mesiri Tanıtma ve Turizm Derneği işbirliğinde Vestel şirketi sponsorluğunda, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen konsere yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Manisa Valisi Orhan Işın, Belediye Başkanı Bülent Kar,  İl Emniyet Müdürü Kahraman Koçak’ın da katıldığı konserde, ünlü sanatçı Muazzez Ersoy hayranlarının sevgi gösterileri ile karşılandı.

Manisalılar’ın doldurduğu alanda alkışlarla sahneye çıkan Ersoy, konserine nostaljik şarkılarla başladı. Sesiyle, şarkılarıyla ve sempatik tavırlarıyla Manisalılar’dan büyük ilgi gören ünlü sanatçı, dansı ve sahne performansıyla dikkat çekti. Seslendirdiği hüzünlü parçalarla sevenlerini duygulandıran Ersoy, kendisine gösterilen sevgi ve ilgi karşısında kendisi de duygulandı.

Havai fişek gösterimi eşliğinde devam eden konserde hayranlarının istek şarkılarına da yer veren Muazzez Ersoy, birbirinden güzel şarkılarıyla Manisalılara unutulmaz bir gece yaşattı. Konser sonunda Manisa’yı Mesiri Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Yavuz Özgün ile Belediye Başkanı Bülent Kar, sanatçıya mesir macunu ve çiçek hediye ettiler. Ünlü sanatçı, hayranlarının sevgi gösterileri ile uğurlandı.

manisa
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2004 Salı 10:14:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?