5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Recep Biler Manisaspor'da

MANİSASPOR, RECEP BİLER İLE SÖZLEŞME İMZALADI

Manisaspor geçen sezon Gaziantepspor forması giyen kaleci Recep Biler ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Tarık Almış Spor Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Manisaspor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Selami Delan ve Genel Menejer Öner Karalar katıldı. Bu transferin Manisaspor'a hayırlı uğurlu olmasını dileyen Selami Delan, Recep Biler'in kendisini Süper Lig'de kanıtlamış bir insan olduğunu vurguladı. Delan, "Recep Biler kardeşimiz aynı zamanda bizim hemşerimiz. Ben kendisinin hemşerilerinin önünde daha gayretli ve eforlu çalışıp oynayacağına inanıyorum. Gelecek sezon süper lig çok daha çekişmeli geçecek.

Bizde transfer çalışmalarımızı bu doğrultuda şekillendiriyoruz. Acele etmiyoruz, titiz davranıyoruz. İhtiyacımız olan 2 veya 3 transferi de Davraz kampına kadar tamamlamak istiyoruz. Manisaspor yaptığı transferlerle spor kamuoyunda takdir ve beğeni toplamıştır. Manisaspor'un beklenenin üstünde performans sergileyeceğini ben canı gönülden inanıyorum" dedi.

İki yıldır Süper Lig'de kendi adına talihsiz zamanlar yaşadığını belirten Recep Biler ise, Hacettepe ve Gaziantepspor'da pek fazla forma şansı bulamadığını söyledi. Biler, "Her inişin bir çıkışı vardır düşüncesiyle bu sene memleketim olan Manisa'da, Manisaspor ile sözleşme imzalıyoruz. Ligde çıkış arıyorum. Bu çıkışı burada Manisaspor ile beraber sağlayacağım. Ben Manisaspor'da sürekli oynamak için geldim. Buna tabi en son karar verecek olan hocamız. Geçen sene İlker'in göstermiş olduğu 30 maçlık bir

seri var. Bir rekabet olacaktır. Rekabetin olduğu her yerde de başarı vardır. Bu tabi aynı zamanda Manisaspor adına da bir başarı olacaktır" şeklinde konuştu.

MANİSASPOR, RECEP BİLER İLE SÖZLEŞME İMZALADI
MANİSASPOR, RECEP BİLER İLE SÖZLEŞME İMZALADI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2010 Çarşamba 16:18:05
Güncelleme :30 Haziran 2010 Çarşamba 18:44:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?