30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Resim sergisi büyük ilgi gördü

Manisa'nın Akhisar ilçesinde resim öğretmenleri Ayşe Kurul ve Meltem Demirel isimli öğretmenlerin yanı sıra bazı amatör ressamların katkılarıyla açılan karma resim sergisi büyük ilgi gördü.

Akhisar Zeynelzade Halk Kütüphanesi'ndeki serginin açılışını Akhisar Kaymakamı Mustafa Çek yaprı. Akhisarlı resim öğretmenleri Ayşe Kurul ve Meltem Demirel'in yanı sıra amatör ressamlar Mürivet Dirim, Leyla Bala, Akife Güvenir, Faika Yonat, Deniz Yonat ile öğrenciler Metin Saygılı, Merve Demirler, Özlem Domatay, Selin Özkemer ve Akhisar Çağlak Anadolu Lisesi Anasınıfı öğrencisi Can Güvenir'in tablolarının yer aldığı sergi üç gün boyunca açık kalacak.

Akhisarlı sanatseverler yoğun ilgi gösterdiği karma resim sergisinin açılışında konuşan Kaymakam Mustafa Çek, ”Okulların kapanması kültürel sanatların durduğu anlamına gelmemeli. Akhisar resim, değişik sanat türleri, tiyatro ve sosyal kültürel açısından hareketli bir ilçeyiz. Bizler de destek olmak üzere, vaktimiz olduğu müddetçe bu gibi sergilere, sanat etkinliklerine katılmaya gayret ediyoruz. Burada yetişkinlerimiz ve çocuklarımızın yaptığı karma resim sergisinin sanatsal açıdan önemi büyük. Resimlere emek veren tüm sanatçılarımıza, çocuklarımıza, öğrencilerimize ve başarılar diliyorum. Bu etkinlikleri faaliyetlerini ileride de devam ettirerek daha da arttırmalarını temenni ediyorum.” dedi.

.
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2008 Salı 14:48:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?