30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Rüzgarın devirdiği levha hastanelik etti

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, fırtına sebebiyle düşen 5 metre boyundaki bir levha, yolda yürüyen genç bir kızın yaralanmasına sebep oldu. 

Olay, Albayrak Mahallesi Hat Boyu sokağında meydana geldi. Turgutlu Belediyesi tarafından yaptırılan İlçe Tarım Müdürlüğü binasına ait 5 metre boyundaki levha, aşırı rüzgarın etkisiyle kırılarak evine giden Gülnaz Gökmen'in (19) üzerine devrildi. Onlarca kilo ağırlığındaki levhanın altında kalan talihsiz genç kız, çevredeki vatandaşlar tarafından Turgutlu Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Gülnaz Gökmen burada tedavi altına alındı. Gökmen'in hayati tehlikeyi atlattığı ancak başında yaralar bulunduğu, bir süre müşahade altında tutulacağı bildirildi. 

Talihsiz kazada yaralanan genç kızın babası Mehmet Gökmen, "Kızım ölseydi bunun hesabını kim verecekti? Oldukça dayanıksız olan bu levha daha sağlam yapılabilirdi. Yaşadığımız bu olay bizi çok üzdü, tek tesellimiz kızımızın hayatta olması" dedi. 

Üzücü olayla ilgili bir açıklama yapan Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan da, "Turgutlu'da akşam saatlerinde etkisini gösteren şiddetli rüzgar nedeni ile talihsiz bir olay yaşanmıştır. Yaralanan genç kızımıza acil şifalar diliyorum. Konuyu inceleyip belediye yetkililerimizden bilgi alacağım. Yaşanan olay beni çok üzdü" diye konuştu.
Bu arada olay yerine gelen Turgutlu Belediyesi ekiplerine çevre sakinleri tepki gösterdi. Levha daha sonra 8 kişi tarafından yerden kaldırılarak öncekinden daha sağlam şekilde yerine takıldı.

.
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2008 Çarşamba 17:35:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?