5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Sabah mezar yeri aldı akşam öldü

SABAH MEZAR YERİ ALDI AKŞAM ÖLDÜ

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde dün sabah kendisine mezar yeri satın alan emekli vatandaş, akşam geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Kaza dün akşam saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 45 ZL 954 plakalı motosikletiyle Galericiler Sitesi'nden Alaşehir-Salihli yoluna çıkan İsmail Öz (60), bu sırada Salihli'den Alaşehir yönüne giden Mehmet Ç. (40) yönetimindeki 20 NF 299 plakalı tuğla yüklü kamyonun altında kaldı. Dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada ağır yaralanan İsmail Öz, Alaşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahalesi yapıldıktan sonra Salihli Devlet Hastanesi'ne sevk edilen İsmail Öz yolda

hayatını kaybetti. Kamyon sürücüsü Mehmet Çınar ise gözaltına alındı.

Avusturya'da çalışarak emekli olan İsmail Öz'ün kaza yerinde düşen cüzdanını inceleyen polis memurları, yakınlarına ulaşmaya çalıştı. Bu arada ruhsatın içinde İsmail Öz'ün çocuklarının isim ve telefon numaralarını yazdığı nota ulaştılar. Kağıtta, "Ben kazada ölürsem çocuklarım Ahmet Öz, Muhammet Öz ve Fatih Öz'e haber veriniz" yazıyordu. Polisler bu numaralardan çocuklarına ulaşarak bilgi verdiler.

İki gün önce Avusturya'dan Alaşehir'e tatilini geçirmek üzere gelen İsmail Öz'ün büyük oğlu Ahmet Öz, "Babam çok düzenli ve dikkatli birisiydi. Ancak kaza anında çift yönlü olan yolu fark edemeyerek hatalı olarak karayoluna çıkmış ve kamyonun geldiğini görememiş. Zaten kamyon sürücüsünden şikayetçi de olmadık. Dün sabah evde sohbet etmiştik. Bana, 'Oğlum bugün gidelim, annenle bana mezar yeri alalım' demişti. Beraber gidip annem Meryem Öz ile babama Yeni Mezarlık'tan mezar yeri ayırtmıştık. Akşamına kaza oldu. Sanki içine doğmuştu" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2011 Cuma 15:49:03
Güncelleme :9 Temmuz 2011 Cumartesi 17:18:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?