30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Sağlık için anlamlı bağış

Manisa'nın Selendi'de ilçesinde 95 yaşındaki hayırsever vatandaş Hacı Ramazan Çetin ve oğlu Dursun, Toplum Sağlığı Merkezi yapılması amacıyla arsalarını bağışladılar. 

Fatih mahallesinde Toplam 280 metre kare alanda 3 katlı olacak Toplum Sağlığı Merkezi'nin temeli atıldı. Temmuz ayında bitirilmesi planlanan merkeze, şu anda kirada bulunan sağlık ocağının taşınacağı belirtildi. 

Yaptıkları bağışla ilgili açıklamada bulunan Hacı Ramazan Çetin, “Bu arsa bağışını daha önce de yapmak istemiştik ama nasip olmamıştı. Sayın Vali Yardımcımız İsmail Kaya ve Sayın Belediye Başkanımız Mürsel Uçan bize çok güzel yaklaşım gösterdi. Tereddütsüz arsalarımızı bağışladık. Hayırlı bir işe vesile olabildiysek ne mutlu bize. Benim tek isteğim ölmeden Toplum Sağlığı Merkezi'nin hizmete açılmasıdır” dedi. 

Fatih Muhtarı Hüsamettin Kara ise, “Artık yıllardır kirada olan sağlık ocağının kendi yeri olmuş olacak. Fatih ve Kurtuluş mahallelerinde ikamet eden halkımız daha modern bir ortamda sağlık hizmeti alabilecekler. Bu hizmeti sağlayan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2008 Cuma 14:16:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nurullah kaya IP: 85.98.41.xxx Tarih : 10.02.2008 19:59:06

yapılan bu bağıştan dolayı hemşehrimi, ailesini tebrik ediyorum.güzel hizmetlere vesile olmak güzel insanların vasfıdır.yeni saglık ocagının da bir an önce hizmete girmesi dileğimle.kilis ten selamlar