3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Sağlık ordusuna yeni neferler

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO), Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde düzenlediği mezuniyet töreni ile sağlık ordusuna yeni neferler kazandırdı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kor Yereli, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Semra Oruç Koltan, öğretim üyeleri ve öğrenci ailelerinin katıldığı mezuniyet töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından yapılan protokol konuşmaları ile devam etti.

Öğrencilerine hitap eden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kor Yereli, “Eğitim sisteminin belli bir düzene göre işlemesine karşılık, yaşam okulu çok karmaşıktır. Almış olduğunuz eğitim ile yaşam okulunda da başarılı olacağınıza gönülden inanıyorum." dedi. Daha sonra velilerine seslenen Yereli, "Çocuklarınızın alanlarında topluma faydalı bireyler olmalarını sağlamak için çabalamayı ana görevimiz olarak benimsedik. Alanları ile ilgili bilgi ve becerileri çocuklarınıza aktarırken, kendileriyle ve çevreyle barışık, sorumluluk alabilen, özgür ruhlu ve kendini en iyi şekilde ifade edebilen bireyler yetiştirmeyi hedefledik. Şu anda görmüş olduğunuz tablo, kurumsal misyonumuzun ve hedeflerimizin ürünüdür. Hiç şüphesiz bu tabloda bizler kadar yıllarca çocuklarının eğitimi için sıkıntı çeken, fedakârlıklarda bulunan sizlerin de çok büyük bir payı var. Bu yüzden hep birlikte sevinmeyi ve gurur duymayı hak ediyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Bölümü mezunu okul birincisi Gülhan Başak, Tıbbi Laboratuvar Bölümü mezunu okul ikincisi Erkan Gökkuş ve yine Tıbbi Laboratuvar Bölümü’nden okul üçüncüsü Selda Köse’ye ödülleri verildi. Tüm yeni mezunların mezuniyet belgelerinin verilmesi ve keplerin 10. Yıl Marşı eşliğinde havaya fırlatılması ile tören sona erdi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2009 Çarşamba 17:27:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?