5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Sahnede döner bıçaklı saldırı

KONSERVATUVAR ÖĞRENCİSİNE SAHNEDE DÖNER BIÇAKLI SALDIRI

Manisa 470. Mesir Festivali kapsamında düzenlenen bir konserde sahne alan Ege Üniversitesi'nde konservatuvar öğrencisi, güvenlik görevlileriyle tartışan bir gencin döner bıçaklı saldırısı sonucu yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Tarzan Meydanı Kültür ve Turizm Müdürlüğü önünde düzenlenen konser öncesi Ege Üniversitesi'nde konservatuvar öğrencisi Fulya Hepsev sahne almaya hazırlanırken, annesi Sevgi Yolu'nda tezgah açan seyyar satıcı S.S.'den (26) "Kızım sahneye çıkacak" diyerek tezgahını biraz çekmesini rica etti. Tezgahını çekmediği iddia edilen S.S. daha sonra konser alanındaki güvenlik görevlileriyle tartışmaya başladı. Olay yerinden uzaklaşıp elinde döner bıçağıyla geri dönen S.S., sahneye çıkarak

Fulya Hepsev'e saldırdı. Döner bıçağını genç sanatçının boğazına dayayan S.S., dakikalarca korku dolu anlar yaşattı. Olay yerinde bulunan emniyet görevlilerinin müdahalesi sonucu S.S. etkisiz hale getirilirken, boğuşma sırasında Fulya Hepsev sol elinden yaralandı. Bir sağlık polikliniğinde ilk müdahalesi yapılan daha sonra ambulansla Merkez Efendi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Hepsev, tedavisinin ardından taburcu edildi. Saldırgan S.S. ise Devlet Hastanesi'nde alınan sağlık raporunun ardından gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KONSERVATUVAR ÖĞRENCİSİNE SAHNEDE DÖNER BIÇAKLI SALDIRI
KONSERVATUVAR ÖĞRENCİSİNE SAHNEDE DÖNER BIÇAKLI SALDIRI
KONSERVATUVAR ÖĞRENCİSİNE SAHNEDE DÖNER BIÇAKLI SALDIRI
İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2010 Pazartesi 23:11:01
Güncelleme :22 Mart 2010 Pazartesi 23:55:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?