3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Sahte para operasyonu

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde jandarmanın düzenlediği operasyonda, piyasaya sahte para sürmeye çalışan 2 kişi 20 bin TL sahte banknotla birlikte yakalandı.


Edinilen bilgiye göre, Alaşehir'de piyasaya sahte para sürmeye çalıştıkları tespit edilen K A.E. (45) ve Ö.Ç. (47) isimli şahıslarla irtibat kuran alıcı kılığındaki jandarma görevlileri, Alaşehir-Sarıgöl karayolu Delemenler köyü mevkiinde bir petrol istasyonunda pazarlık için buluştular. Pazarlık sırasında şüpheliler A.E. ve Ö.Ç., 100'er TL'den oluşan toplam 20 bin TL sahte banknot ile birlikte suçüstü yakalandı. Şüphelilerin sahte banknotları değerinin yüzde 40 ile 60 arasında indirim yaparak gerçekleriyle değiştirdikleri öğrenildi. Şüpheliler adliyeye sevk edildi.


Öte yandan, jandarma ekipleri ayrıca bir ihbar üzerine Alaşehir -Sarıgöl karayolu Hacıaliler köyü mevkiinde faaliyet gösteren bir işyerine baskın düzenledi. Tuvalete gizlenmiş halde 12 adet içilmeye hazır sigara biçiminde sarılmış esrar ve 20 adet extacy hap ele geçirildi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2009 Çarşamba 22:32:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?