8
Mayıs
2024
Çarşamba
MANİSA

Sahurada belediye uyandırıyor

Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde, belediye uyandırma sevisi kurdu. Sahura kalkmak için uyandırma servisine kayıt yaptıran vatandaşlar, görevli tarafından istediği saatte uyandırılıyor. 

Yeni uygulamayla ilgili bilgi veren Alaşehir Belediye Başkanı Kadir Daş, "Emekli öğretmen Adil Nergiz, 'Ramazan ayında davul çalınmasın' imza kampanyasında topladığı imzaları kaymakamlığa vermiş. Kaymakamlık gereğinin yapılması için dilekçeyi bize havale etti. Biz de dilekçe doğrultusunda davul çalınmaması yönünde karar alarak, davul ihalesi yapmadık. Ancak bazı vatandaşlarımız bu karara tepki göstererek, sahur vaktinde uyanamadıkları yönünde şikayette bulundu. Biz de yine bir ilk olarak ücretsiz '153' telefon hattımızı sahur vaktinde uyandırma servisi olarak hizmete koyduk. 

Bundan böyle sahur vaktinde uyandırılmak isteyen vatandaşlarımız ücretsiz 153 hattını arayarak, telefon numaralarını yazdıracaklar. Telefon başında bulunan nöbetçi istenilen saatte isteyen vatandaşlarımızı sahura kaldıracak. 153 ücretsiz hattımız aynı zamanda ihtiyacı olup da ulaşabileceği yeri olmayan muhtaç vatandaşlarımızın da başvurabileceği bir hat olarak hizmet verecektir" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2006 Pazartesi 13:13:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?