30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Saldırı değil, kazaymış

Manisa'nın Ahmetli ilçesinde belediyeye yönelik silahlı saldırı olayının bir saldırı olmadığı, kaza sonucu bir çiftçinin tüfeğinin yere düşmesi ve ateş almasıyla meydana geldiği öğrenildi.


Dün sabaha karşı Ahmetli Belediyesi binasının camları ateşli bir silahla kırılmış, saldırı olabileceği şüphesiyle olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatılmıştı. Belediye Başkanı Cemal Sözüer'in de kınadığı olayın bir saldırı olmadığı ortaya çıktı. Belediye önünden geçen 2 çiftçiden birinin tüfeğinin yere düşmesi ile birlikte ateş aldığı ve saçmaların da belediye binasına isabet ettiği öğrenildi.
Belediye Başkanı Cemal Sözüer de av tüfeğiyle gerçekleşen olayın bir kaza sonucu olduğunu doğruladı. Başkan Sözüer, dün akşam saatlerinde 2 kişinin emniyet müdürlüğüne giderek olayla ilgili ifade verdiğini söyledi. Sözüer, "Öğrendiğimize göre, 2 genç sabah saatlerinde belediyenin önünden geçerken birisinin omuzundaki av tüfeği yere düşerek ateş almış. Tüfekten çıkan saçmalardan birkaçı belediyenin kapısının camına isabet etmiş. Olay bundan ibaret. Tamamen kaza. Yani bir saldırı söz konusu değil'' dedi.

Olaya neden olan gençlerin ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldıkları belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2008 Salı 13:13:15
Güncelleme :22 Temmuz 2008 Salı 15:40:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?