5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Salihli AKP yılın annesini seçti

SALİHLİ AK PARTİ, YILIN ANNESİNİ SEÇTİ

AK Parti Kadın Kolları Salihli İlçe Teşkilatı'nın 'Anneler Günü' dolayısıyla düzenlediği etkinlik, anneleri bir araya getirdi.

AK Parti Salihli İlçe Teşkilatı'nda gerçekleşen etkinliğe Salihli Kadın Kolları Başkanı Lale Şencan, Adala Kasabası Kadın Kolları Başkanı Safinaz Çankaya, engelli çocukları olan anneler ve 50'ye yakın kadın katıldı.

Etkinlikte konuşma yapan Lale Şencan, dünyada her şeyin bedelinin ödenebileceğini, ancak annelerin hakkının ödenemeyeceğini vurgulayarak, “Anne sözcüğü dünyadaki en kutsal sözcüktür. Anne fedakarlık demek, hoşgörü demek, sabır demek, çocukları için gözünü kırpmadan hayatını feda etmek demektir. Anneliği sözcüklere sığdırmak o kadar zordur ki, çünkü annelik anlatılmaz, yaşanır. İster 7 yaşında, ister 40 yaşında olun, annenizin en değerli hazinesinizdir. Anneler evlatlarına tutkulu bir aşkla bağlıdır. Annelerin aşkı ölene kadar bitmez. Hatta ölmüş olsa bile, onun sizi her zaman koruyup, kolladığını hissedersiniz. Annelerin değeri hiçbir şeyle ölçülemez. Bu dünyada her şeyin bedelini ödeyebilirsiniz. Ancak, annelerin hakkını hiçbir şeyle ödeyemezsiniz. Tüm annelerin, özellikle şehit annelerinin anneler gününü kutlarım” dedi.

Konuşmasının ardından Şencan, yılın annesi olarak Demirci'nin Yağbasan köyünden 2 özürlü çocuğunu eğitim aldırmak için Salihli'ye yerleşen Melahat Apaydın'a çiçek takdim etti. Etkinlik kapsamında kadın kollarının hazırlamış olduğu ikramlar afiyetle yenildi.

SALİHLİ AK PARTİ, YILIN ANNESİNİ SEÇTİ
SALİHLİ AK PARTİ, YILIN ANNESİNİ SEÇTİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2010 Cumartesi 13:35:03
Güncelleme :8 Mayıs 2010 Cumartesi 13:56:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?