4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Salihli Belediyespor'a dev tesis

Manisa'nın Salihli ilçesinde Belediyespor için yaptırılan ve bir çok profesyonel takımda dahi bulunmayan 10 bin 500 metre karelik alana sahip modern spor sosyal tesislerde son aşamaya gelindi.

Binanın içinde aletli jimnastik salonu antrenör, masör, müdür ve personel odaları yemek salonu kafeterya, dinlenme yerleri, birer kişilik sporcuların kalabileceği odalar yer alıyor. Spor tesislerinde 4 bin metre kare çim saha ile basketbol, voleybol ve tenis sahaları bulunuyor.

Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay, “Salihli Belediyespor Kulübü, bir çok spor dalında genç sporcu yetiştirmiş, profesyonel takımlara ve kulüplere genç sporcu kazanmıştır. Bünyemizde bin 835 lisanslı sporcumuz bulunuyor. Futbol, voleybol, basketbol, judo, masa tenisi, satranç, jimnastik, halk oyunları, eğitilebilir engeliler branşlarında faaliyet gösteriyoruz. Yapımına başladığımız modern Belediyespor sosyal tesislerimiz Türkiye de birçok belediyede bulunmayan bir spor kompleksi olup her türlü sporcuya hizmet verebilecek şekildedir. Bu tesislerimizi 2009 yılında sporcularımızın hizmetine sunacağız.” dedi

iha
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2009 Cumartesi 16:31:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?