4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Salihli Emniyeti'ne 4 motosiklet

Manisa’nın Salihli ilçesinde Huzurlu Yaşamı Destekleme Derneği’nin girişimleriyle Salihli Ticaret Odası, Ticaret Borsası, Esnaf Kefalet Kooperatifi, Kamyoncular Kooperatifi ve Ziraat Odası’nın yanı sıra Salihli Emniyet Müdürlüğü bünyesinde çalışan polislerin de katkılarıyla alınan 4 adet motosiklet Salihli Emniyet Müdürlüğü’ne bağışlandı.

Salihli Huzurlu Yaşamı Destekleme Derneği’nin girişimleriyle Salihli Polisi 4 adet son model motosiklete kavuştu. Salihli Ticaret Odası, Ticaret Borsası, Esnaf Kefalet Kooperatifi, Kamyoncular Kooperatifi ve Ziraat Odası’nın yanı sıra Salihli Emniyet Müdürlüğü bünyesinde çalışan polislerin de katkılarıyla alınan 4 adet son model motosiklet Salihli Emniyet Müdürlüğü’ne bağışlandı.

Bir adetinin fiyatı 20 bin 600 TL olan 4 adet Honda CBF 600 marka motosikleti Salihli’de bulunan Yükseliş Plaza’nın sahipleri İbrahim ve Ali Yüksel bağışlara destek olmak amacıyla indirim yaparak bir adetini 18 bin 750 TL.’den verdiler. Toplam fiyatı 82 bin 400 TL olan 4 adet motosiklet Yükseliş Plaza’nın katkılarıyla 75 bin liraya satılmış oldu.Böylece Salihli Yükseliş Plaza’da bağış kampanyasına 4 adet motosiklette toplam 7bin 400 TL. katkıda bulundu.

Salihli Yükseliş Plaza’da yapılan motosikletlerin teslim törenine Salihli Emniyet Müdürü Erkan Taş, Huzurlu Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Refik Gökmener, Yükseliş Plaza sahipleri İbrahim ve Ali Yüksel, emniyet mensupları ile vatandaşlar katıldı. Törende konuşan Salihli Emniyet Müdürü Erkan Taş, “Salihli’de polis ve vatandaş daima elele. Emniyet Teşkilatımızın tüm eksikliklerini gidermek için Salihli’nin duyarlı kuruluşları her zaman yanımızda yer alıyor. O nedenle sürekli olarak yanımızda olan tüm oda ve kuruluşlarla vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca katkıları nedeniyle Yükseliş Plaza sahipleri İbrahim Yüksel ve oğlu Ali Yüksel’e de sonsuz teşekkürler” dedi.

Törenin sonunda Huzurlu Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Refik Gökmener motosikletlerin anahtarlarını emniyet mensuplarına teslim etti.Honda CBF 600 marka motosikletlerin ABS fren sistemine sahip olduğu belirtilerek, 57 beygir gücü ve 220 kilogram ağırlığıyla saatte 220 kilometre hız yapabildiği ifade edildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2009 Cuma 13:01:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?