3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Salihli MYO bahçesine 500 fidan

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Salihli Meslek Yüksek Okulu öğrencileri tarafından kurulan Doğa Kulübü ile Gema Vakfı, Salihli Meslek Yüksek Okulu bahçesini ağaçlandırmak için el ele verdi.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Salihli Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından kurulan “Doğa Kulübü” işe ilk icraat olarak okul bahçesini ağaçlandırmakla başladı. Doğa Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Şentürk, fidan konusunda destek sağlamaları için kısa adı GEMA olan Gediz Havzası Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma Çevre ve Kalkınma Vakfı Genel Başkanı Şener Kilimcigöldelioğlu’na başvuruda bulundu.

GEMA Vakfı’ndan olumlu yanıt alınınca Vakıf üyeleri 500 adet zeytin ve fıstık çamı fidanıyla Salihli Meslek Yüksek Okulu’nun yolunu tuttu. Okul bahçesinde Doğa Kulübü üyesi öğrencilerle bir araya gelen GEMA Vakfı üyeleri 500 fidanı kısa bir sürede doğa ile buluşturdu. Salihli Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.Nurettin Gülmez, Okul bahçesini ağaçlandırdıkları için GEMA Vakfı Genel Başkanı Şener Kilimcigöldelioğlu ve Doğa Kulübü Başkanı Cengiz Şentürk’e teşekkür etti.

Salihli Meslek Yüksek Okulu Doğa Kulübü Yönetim Kurulu şu öğrencilerden oluşuyor: Cengiz Şentürk, Tuğçe Çetinkaya, Atakan Sofulu, Emre Atik, Kaan Andık, Abdülsamet Coşkun, Eda Zemin, Sinem Acar,Samime Altın

iha
Yayın Tarihi : 22 Mart 2009 Pazar 15:24:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?