3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Salihli Rotary'de ödül töreni

Manisa'nın Salihli ilçesinde 17. kuruluş yıldönümünü kutlayan Salihli Rotary Kulübü geleneksel hale getirdiği Hizmet ve Meslek Ödülleri'ni, Bizim Ev Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen törenle verdi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Rotary Kulübü Başkanı Süleyman Oral, "Kulübümüzün kuruluşunun 17. yıldönümünde dostlarımızla bir arada olmaktan çok mutluyum" dedi. Başkan Oral daha sonra Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay'a hizmet ödülü, Salihli'de 30 yıldan bu yana saat tamirciliği yapan Etem Serbes'e de meslek ödülü verdi. Başkan Okay, “Salihli Rotary Kulübü'nün 17. kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Bugüne kadar yaşama geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle, imkanları sınırlı insanlarımıza verdiği destek, toplumsal sorunlarımıza getirdiği katkı için Rotary Kulübümüzü kutluyorum. Böyle bir kulübün bir kuruluş yıldönümünde bana verdiği hizmet ödülü beni onure etmiştir. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Salihli'de 30 yıldan bu yana saat tamirciliği yapan Etem Serbes de, “Beni bu ödüle layık gören kulüp üyelerine teşekkür ediyorum. Salihli'de çok değerli ustalarımız var. Fakat bunların birçoğu kendilerini ifade edemediler. Ben biraz mücadele ettim. İfademi bilhassa basın mensupları sayesinde yol alabildim. Sizler de bu ödül ile bana büyük bir destek verdiniz. İnşallah diğer meslektaşlarımız ve meslek sahibi kişilerde bu güzel ödülü alırlar. Salihlimizin ismini her yerde duyurmaya çalışırız” dedi. Eşler projesi kapsamında kürsüde bir konuşma yapan Rotary Kulübü Başkanı Süleyman Oral'ın eşi Benay Oral, “Şehit Yüzbaşı Ramiz Turan'ın 100 yaşındaki annesi Esma Turan'ı yılın 'Büyük Annesi' seçtik. 9 Mayıs günü Bizim Ev Sosyal Tesisleri'nde yapılacak programla kendisine ödül vereceğiz” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2009 Salı 17:11:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?