4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Salihli'de ağaç dikme şenliği

Manisa’nın Salihli ilçesinde Kudret Demir İlköğretim Okulu tarafından oluşturulan Hatıra Ormanı’na yeni ağaçlar dikildi.

“Yeşil Salihli“ sloganıyla 2006 -2007 eğitim – öğretim yılı içinde oluşturulmaya başlayan Hatıra Ormanı hızla büyüyor. Son olarak Kudret Demir İlköğretim Okulu tarafından oluşturulan Hatıra Ormanı’na yeni ağaçlar dikilmesi amacıyla şenlik düzenlendi. Kurşunlu havzasında, bu yıl düzenlenen şenlikte ana sınıfından 8. sınıflara kadar tüm öğrenciler müzikler eşliğinde dans ettiler. Baharı müjdeleyen havada oyunlar oynadılar. Dökülen lokma ile bereketi simgelediler.

Törende konuşan Okul Müdürü Yaşar Koç, çevre bilincinin gelişmesi amacıyla yeşil Salihli için başlayan kampanyanın her geçen gün çığ gibi büyüdüğünü ifade etti. Koç, ağaç dikme kampanyasına destek veren herkese teşekkür etti. Çevre Bilincinin çocuk yaşta başladığına dikkat çeken Koç, bu anlamda Kudret Demir İlköğretim Okulu’nun üstüne düşen görevi yaptığını söyledi.

Ağaç dikme şenliğinde ayrıca, “ağaç” konulu şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında derece alan öğrencilere ödülleri sunuldu.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2009 Pazartesi 18:54:33
Güncelleme :13 Nisan 2009 Pazartesi 18:59:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?