8
Mayıs
2024
Çarşamba
MANİSA

Salihli'de emekli öğretmenlere plaket

Manisa'nın Salihli İlçesi'nde Türk Eğitim-Sen Temsilciliği, düzenlediği 5. müzik ve eğlence şöleninde emekli olan sendika üyesi 26 öğretmene Öğretmenler Günü hediyesi olarak plaket verildi.
 
Belediye Bizimev Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen yemekli geceye Salihli Kaymakamı Mesut Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vedat Karabıyık, İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Banas, Türk Sağlık-Sen Salihli İlçe Temsilcisi Dr. Cengiz Şahan ve davetliler katıldı. Gecenin açılış konuşmasını yapan Türk Eğitim-Sen Salihli Temsilcisi Faik Şentürk, "Türk Eğitim-Sen Türkiye'de ve Salihli'de üyelerinden aldığı destekle güçlenmektedir. Üye sayımız Salihli'de 415, Türkiye genelinde ise 142 bine ulaşmıştır" dedi. Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'i okullara gönderilen ödeneklerle ilgili konuşmasına tepki gösteren Şentürk, "Sayın Milli Eğitim Bakanımız, 'Okullar bağış toplayamaz ve okullar için de ödenek gönderilmeyecek' diyerek, 'Ödenek olursa anamda okula gider' demiştir. Sayın Çelik öyleyse ödenek olmadan Milli Eğitimi idare etsin. Şunu herkes iyi bilsin, eğitim çalışanları üvey evlat değildir. Onun için 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlamıyoruz" şeklinde konuştu. Konuşmanın ardından sendikaya üye 20 emekli öğretmene Öğretmenler günü hediyesi olarak birer plaket verildi.
Geceye katılanlar, Aysel Kılıç, Raşiye Yılmaz, Şevket Akar ve Osman Yılmaz'ın söylediği parçalar eşliğinde doyasıya eğlendiler.
İHA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2006 Salı 18:21:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?