30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Salihli'de hediye yağmuru

Uluslararası Rotary 2440. Bölge tarafından organize edilen ve Bursa'dan Fethiye'ye kadar önceden belirlenen 32 ilköğretim okulunda öğrenim gören 24 bin öğrenciye giysi, kırtasiye ve çeşitli spor malzemesi yardımını içeren “Düşler Konvoyu”, Manisa'nın Salihli ilçesinde bulunan Alpaslan İlköğretim Okulu'na da uğradı.

Rotary 6. Grup Guvernör Yardımcısı Bedri Girit, Salihli Rotary Kulüp Dönem Başkanı Süleyman Oral, Salihli Rotary üyeleri ve eşleri, Salihli İlçe Milli Eğitim Müdürü Vedat Karabıyık, Alpaslan İlköğretim Okulu Müdürü Salim Ateş, Okul Aile Birliği Başkanı Yıldırım Gök ile okul öğretmenleri ve öğrencilerin katıldığı törenle malzemeler öğrencilere dağıtıldı. Salihli Rotary Kulübü Dönem Başkanı Süleyman Oral yaptığı konuşmasında, “Okullarımıza yönelik yardımlarımız devam edecektir. 'Düşler Konvoyu Projesi' kapsamında önceden tespit ettiğimiz Salihli Alpaslan İlköğretim Okulu'nun iç ve dış ünitelerinin tamamına yetecek boya yardımında bulunduk. Okulun tamamını pırıl pırıl yapacağız. Ayrıca okulun Anasınıfı bölümünün de yer döşemesini hijyenik olarak yeniden düzenledik. Öğrencilere yaptığımız yardımın haricinde okula da; 1 adet projeksiyon makinesi,1 adet bilgisayar ve yazıcı ile 3 adet televizyon bağışında bulunduk.”dedi.

Geçtiğimiz yıllarda güç koşullarda katıldıkları Türkiye voleybol şampiyonalarında güçlü rakiplerini eleyerek Türkiye 2.'si ve 3.'sü olan minik kız voleybol takımını da düşünen Rotaryenler, takıma da ayakkabısından eşortmanına, voleybol topundan çeşitli spor malzemelerine kadar yardımda bulundular. Minik Voleybol Takım Kaptanı Ezgi Ünkaya'ya da saat armağan edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2008 Salı 18:08:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?