4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Salihli'de kanlı kavga!

Manisa'nın Salihli ilçesinde tarla komşusu olan iki aile arasında bozulan traktör yüzünden çıkan kavgada, bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Turgut mevkiindeki tütün tarlasına giden Mehmet (42) ve eşi Fadime S. (40), tütün kırım işlemini gerçekleştirirken tarla komşusu olan İsmail A. (68) ile eşi Gülizar A. (46); S. ailesine dönerek, "Bir haftadır çalışmayan traktörümüzü siz bozdunuz. Traktörümüzün içine mazot yerine benzin koyarak hem traktörümüzü bozdunuz hem de çalışmamızı engellediniz" dedi. Gülizar A.'nın bu sözleri üzerine A. ve S. aileleri arasında sözlü tartışma başladı. Bu sırada Mehmet S. Kemer Köy Muhtarı İrfan Çiğdem'i arayarak İsmail A.'nın kendilerini sözlü olarak taciz ettiğini belirterek Jandarmaya haber verilmesini istedi.

S. bu telefon görüşmesinin üzerinden çok kısa bir süre sonra ikinci kez köy muhtarı Çiğdem'i arayarak İbrahim A.'nın kendilerine av tüfeği ile ateş açtığını belirtip yardım istedi. Bunun üzerine Muhtar Çiğdem, S. ailesine olay yerinden kaçarak uzaklaşmalarını istedi. Bu konuşmanın ardından İsmail A. Mehmet S.'yi hedef alarak ateş etti. Mehmet S. tüfekten çıkan saçmalar sonucu
kasıklarından ağır şekilde yaralandı. Eşinin vurulduğunu gören Fadime S., İsmail A.'nın üzerine doğru yürüdü. Bu sırada İsmail A., ikinci kez silahını ateşleyerek Fadime S.'yi karın bölgesinden vurdu. Fadime S. olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Mehmet S. ise sağlık ekiplerince önce Salihli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı, buradan da Ege Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Cinayet sonrası olay yerine gelen Jandarma ekipleri İsmail A. ve eşi Gülizar A.'yı gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.  Bu arada, çalışmayan traktör başında çıkan tartışmanın kanlı bir şekilde sonuçlanması Salihli'de şaşkınlığa neden oldu. Poyrazdamları kasabasında bulunan sanayi sitesinde bir tamircide bakıma alınan 45 LL 149 plakalı traktörün sanıldığı gibi deposuna benzin konularak bozulmadığı ortaya çıktı. Tamirhane yetkilileri traktörün deposunun yanma odasında meydana gelen patlama sonucu arıza yaptığını belirttiler.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2009 Perşembe 17:34:37
Güncelleme :9 Temmuz 2009 Perşembe 18:02:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?