3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Salihli'de Okay mazbatasını aldı

Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay ve CHP'li belediye meclis üyeleri, İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatalarını aldılar.

Belediye önünde toplanan kalabalığa hitap eden CHP İlçe Başkanı Mazlum Nurlu, “Ülkemizde yerel seçim süreci mazbata törenleri ile sona erdi. İlçe Seçim Kurulu sonuçlarına göre Salihli Belediye Başkanlığı'nı kazanmış bulunuyoruz. Bu gurur ve başarı hepimizindir. Siyaset üstü, tarafsız, erdemli ve ahlaka dayalı, insana odaklı, sosyal demokrat belediyecilik hizmetinin ayrıcalığını yaşayan ve bunun devamından yana karar veren Salihli halkına CHP adına sevgilerimizi sunuyoruz. Sonuç olarak Salihli halkı ortak aklı bulmuş kendi özgür iradesi ile kararını vermiş ve doğru seçimini yapmıştır. Sonuç olarak Salihli halkı kazanmıştır” dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay ise, “29 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanı seçildiğimizi bildirir belge-mazbata seçim kurulu başkanlığınca tarafımıza verilmiştir. Buna göre Salihli halkı, 5 yıl içerisinde belediye başkanlığı görevimizi sürdürme isteğimizi uygun görmüştür. Bu sonucun derlenmesi için hiçbir kişisel çıkar beklemeden tüm engelleme çalışmalarına karşın yılmadan çalışan arkamızda duran herkese kadınlarımıza, gençlerimize tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Önümüzdeki çalışma dönemimizde de dürüstlükten, tarafsızlık ve eşitçilikten açıklıktan olabildiğince katılımcılıktan etkinlik ve verimlilikten çevreye duyarlılıktan bu altı ilkemizden ödün vermeyeceğiz. Kent halkının yaşam kalitesini daha da geliştirebilmek için kentliye sunulan hizmetlerin düzeyini daha da yükseltebilmek için herkesin kendi hayat tarzını özgürce sürdürebileceği kültürünü ve değerlerini özgürce yaşayabildiği uygar bir kent için laik cumhuriyetimizin kuruluş ülküsünde olan eşitlik kardeşlik ve özgürlük için halkımız için canla başla çalışacağım” şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2009 Salı 14:31:08
Güncelleme :14 Nisan 2009 Salı 14:34:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?