5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Salihli'de taciz cinayeti

SALİHLİ'DE CİNAYET

Manisa'nın Salihli ilçesinde bir genç, yaklaşık beş yıl önce berber çırağı iken kendisine cinsel tacizde bulunduğunu iddia ettiği Ali K.'yı (50) bağ arasında bıçakla öldürdü.

İddiaya göre, beş yıl önce bir berber de çırak olarak çalışan Yusuf A. (19)'ya, o dönemde müşterisi olan ve pazarcılık yapan Ali K. eli ile cinsel tacizde bulundu. Bu olayı içine atan ve uzun süre unutamayan Yusuf A., tacizin ardından yıllarca Ali K. ile görüşmedi. Yaklaşık 20 gün önce Yusuf A.'yı yolda gören Ali K., "Gel bizim eve gidelim. Ya da başka bir yere. Yer içer sohbet ederiz" dedi. Bunun üzerine ikili birkaç gün sonra telefonla haberleşerek Karaman Camii yakınlarında buluştu.

Yusuf A., Ali K. ile buluşmadan önce bir arkadaşına giderek bıçak istedi. Arkadaşı bıçağı ne için istediğini sorduğunda Yusuf A., "Tavuk keseceğim" cevabını verdi. Yusuf A., arkadaşından bıçağı aldıktan sonra Muammer T. (22) adlı başka bir arkadaşını arayarak yanına gelmesini istedi. Yusuf A., arkadaşı Muammer T.'nin motosikletiyle Ali K.'nın yanına geldi.

BAĞ ARASINA GİTTİLER

Muammer T.'nin motosikletine binen Yusuf A. ve Ali K. sanayi içerisinde tali yola girerek bir süre ilerledi. Yaklaşık 200 metre sonra Yusuf A. ve Ali K. motosikletten inerek yaya olarak ilerlemeye devam etti ve bir bağ içerisine girdi. İddiaya göre Ali K., bu sırada kemerini çıkartmaya başladı. Yıllar önce yaşadığı taciz olayı aklına gelen Yusuf A., kısa bir tartışmanın ardından yanında getirdiği bıçağı Ali K.'nın sırtına sapladı. Kanlar içerisinde yere yığılan Ali K., Yusuf A. ile boğuşmaya başladı. Bu

arada genç, ikinci bir bıçak darbesi ile Ali K.'yı kolundan yaraladı. Boğuşma esnasında Yusuf A., Ali K.'yı karnından 2-3 kez daha bıçakladı.

Yusuf A., bu defa bıçak darbelerine rağmen direnen Ali K.'yı bu defa boğazından bıçaklayarak öldürdü. Cinayetin ardından Yusuf A., Ali K.'nın cebinde bulunan cep telefonu ve nüfus cüzdanını alıp yol kenarına attı ve kaçtı. Akşam saatlerine doğru 155 polis hattına yapılan bir ihbar sonucu Ali K.'nın bağ içindeki cansız bedenine ulaşıldı. Ekipler, yapılan araştırma sonucunda Ali K.'yı Yusuf A.'nın öldürdüğünü tespit etti. Akşam saatlerinde gözaltına alınan Yusuf A., suçunu itiraf etti ve pişman olmadığını söyledi. Yusuf A.'nın bugün adliyeye çıkarılacağı öğrenildi.

SALİHLİ'DE CİNAYET
SALİHLİ'DE CİNAYET
İHA
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2010 Çarşamba 13:55:01
Güncelleme :28 Mayıs 2010 Cuma 02:22:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?