30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Salihli'de toplu nikah

Manisa'nın Salihli ilçesinde belediye tarafından geleneksel hale getirilen Toplu Nikah Töreni 16 çiftin nikahının kıyılması ile gerçekleştirildi. Yeni hizmete giren salonnda gerçekleştirilen törende çiftlerin şahitliğini Salihlili gazeteciler yaptı.
Salihli Belediyesi tarafından yaptırılan yeni nikâh salonunun açılışını Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay, CHP İlçe Başkanı Mazlum Nurlu, Belediye Başkan Vekili Güner Can ve Fen İşleri Müdürü Hikmet Erginbaş birlikte yaptı. Açılışta konuşan Belediye Başkanı Okay, “Belediyemizin bir parçası olan bu bina yıllardır kütüphane olarak kullanılıyordu. Kütüphanemizin başka bir yere taşınmasıyla bu binayı restore ettirerek nikah salonuna dönüştürdük. Salihli modern bir nikâh salonuna kavuşmuş oldu. Salonumuz 100 kişilik olup, restorasyonu 80 bin YTL'ye mal oldu. Salonumuzda herkes çok cüzi bir ücret ödeyerek nikâh kıydırabilecek.” dedi.


Açılış töreninden sonra 16 çiftin toplu olarak nikahları Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay tarafından kıyıldı. Çiftlerin nikah şahitliklerini de ilçede görev gazeteciler yaptı.

..
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2008 Cumartesi 16:25:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?