3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Salihli'de trafik kazası: 7 yaralı

Manisa'nın Salihli ilçesine bağlı Gölmarmara Karayolu üzerinde bulunan köprüden aynı anda geçmeye çalışan iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Salihli-Gölmarmara Karayolu üzerinde bulunan Alaşehir Çayı Köprüsü'nde meydana geldi. 45 RD 151 plakalı özel otomobili ile Salihli'den Gölmarmara istikametine gitmekte olan Adem Deniz D. (26) Karapınar köyü yakınlarına geldiğinde Alaşehir Çayı üzerinde bulunan dur-geç köprüsüne girdi. Bu sırada Gölmarmara istikametinden Salihli'ye gelen 34 EZ 9666 plakalı araç sürücü Lütfi D. de (55) aynı anda dur-geç köprüsüne girmeye kalkıştı. İki araçta ilerlemeye devam edince kafa kafaya çarpıştı.

Kaza sonucu 45 RD 151 plakalı araçta bulunan şoför Adem Deniz D. ile Mehmet Vural (33) Akay Karaman (36) ile diğer araçta bulunan başta araç sürücüsü Lütfi D. ile Şükriye D., (76), Fadime Karadayı (38) ve Gülser Başalp (66) olmak üzere toplam 7 kişi yaralandı.  Kaza sonrası olay yerine gelen çok sayıda ambulans yaralıları Salihli Devlet Hastanesi'ne sevk etti.

Bu sırada Salihli'nin Akhisar-Gölmarmara ile ulaşımını sağlayan yol, kaza nedeniyle yaklaşık 1 saat trafiğe kapandı ve 3 km uzunluğunda araç kuyruğu oluştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2009 Cumartesi 19:30:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?