4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Salihlili muhtarlara albüm jesti

SALİHLİLİ MUHTARLARA ALBÜM JESTİ

Manisa'nın Salihli ilçesinde İsmail Güler isimli fotoğrafçı, 29 Mart yerel seçimlerinde göreve getirilen Salihli merkez, belde ve köylerin muhtarları için birer albüm hazırladı.

Salihli'nin en eski fotoğrafçısı İsmail Güler 2 yıldan beri hazırlıklarını yaptığı albümünde, ilçede bulunan 116 muhtarın fotoğrafları, telefon numaraları ve görev yaptığı mahallelerin isimleri yer alıyor. Albümleri önce Salihli merkezde bulunan 25 mahallenin muhtarlarına, sonra sırayla belde ve köy muhtarlarına hediye edecek olan Güler, ayrıca albümlerin içine 10 hediye fotoğraf çektirme kuponu koydu. Böylece her muhtarın dağıtacağı kuponlar sayesinde bin 160 yoksul vatandaşın fotoğraf ihtiyacını karşılamayı planlıyor.

İsmail Güler, bugüne kadar bir benzeri yapılmamış bu hizmeti ilk defa ve büyük bir özveri ile Foto Teknik stüdyolarından muhtarlara sunmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Bu albümü muhtarların kendi aralarında ve resmi kurumların gerektiğinde muhtarlarla daha çabuk iletişim kurabilmelerini kolaylaştırmak için ,fotoğraf ve telefon numaralarını bir araya getirerek sizlere bir hizmet sunmak amacıyla hazırladık.” dedi.

SALİHLİLİ MUHTARLARA ALBÜM JESTİ
İHA
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2009 Cumartesi 14:27:02
Güncelleme :31 Ekim 2009 Cumartesi 14:52:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?