9
Mayıs
2024
Perşembe
MANİSA

Şampiyon Turgutlu lisesi

Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liselerarası Genç Kızlar Basketbol Turnuvası'nda Turgutlu Lisesi şampiyon oldu.
Turgutlu Lisesi Basketbol Takımı önce Turgutlu Anadolu Lisesi'ni daha sonra Niyazi Üzmez Lisesi'ni yenerek Manisa'daki final müsabakalarına katılma hakkı kazandı. Manisa'da yapılan şampiyonada Manisa Cumhuriyet Lisesi'ni 63-30, final maçında da Akhisar Lisesi'ni 62-42 yenme başarısını gösteren Turgutlu Lisesi Basketbol Takımı namağlup olarak Manisa il şampiyonu oldu.
Şampiyon Turgutlu Lisesi Basketbol Takımı'na şampiyonluk kupasını Manisa'da Turgutlu Gazi İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Küçük verdi. Okulun beden eğitimi öğretmeni Ercan Kahyaoğlu'nun çalıştırdığı Turgutlu Lisesi Kız Basketbol Takımı; Esra, Emine, Senem, Eda, Nebahat, İlknur, Sinem, Gamze, Sevda, Derya, Nazlı ve Merve isimli oyunculardan oluşuyor.
Beden eğitimi öğretmeni Ercan Kahyaoğlu, "İl şampiyonluğu maçlarına iyi hazırlandık. Arzuladığımız şampiyonluğu namağlup olarak kazandık. Hedefimiz 23-26 Mart 2006 tarihleri arasında Edirne'de oynanacak grup maçlarında Manisa'yı en iyi şekilde temsil etmek" dedi. Okul müdürü Muzaffer Karaçor ise şampiyon kızları tek tek kutlayarak, "Edirne'de şampiyon olmanızı istiyorum" dedi.
.
Yayın Tarihi : 12 Mart 2006 Pazar 20:08:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?