4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Sanayi ve Ticaret Fuarı açıldı

469.Uluslararası Manisa Mesir Festivali kapsamında Fuar Merkezi’nde kurulan 16. Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarı çok sayıda davetlinin katıldığı törenle açıldı.

Törene Vali Celalettin Güvenç, Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Rektörü Prof.Dr. Semra Öncü, Emniyet Müdürü Adem Aydemir, bazı daire müdürleri, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Bülent Koşmaz, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Çınar, oda başkanları, siyasi partiler ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile çok satıda davetli katıldı.

Törende açılış konuşmasını yapan SNS Fuarcılık temsilcisi Naime Simsaroğlu, kendi kendini finanse eden bir organizasyona imza atmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Daha sonra kürsüye gelen MTSO Başkanı Bülent Koşmaz, global kriz ve olumsuz şartlara rağmen fuarın açılmasını büyük başarı olarak nitelendirdi. SNS Fuarcılık yetkililerini kutlayan Koşmaz, Manisa’nın fuarlar kenti olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini söyledi.

Konuşmaların ardından Vali Celalettin Güvenç, Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve diğer davetliler fuarın açılış kurdelesini kesti.  Bu yıl 16.sı açılan ve 106 firmanın yer aldığı dev fuar, protokol ve davetliler tarafından gezildi. Vali Güvenç ve Belediye Başkanı Ergün, stantları tek tek dolaşarak firma yetkilileriyle sohbet ettiler, ürünler hakkında bilgi aldılar.

16. Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarı 26 Nisan Pazar gününe kadar gezilebilecek. Pazar günü katımcı firmalara törenle katılım belgelerinin verileceği öğrenildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2009 Pazartesi 22:50:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?