30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Sarıgöl üzüm festivali için hazır

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde belediye tarafından bu yıl 4. gerçekleştirilecek Sultaniye Üzüm Festivali hazırlaıklar başladı.

Belediye başkanlı makamında Sarıgöl Belediye Başkanı Ömer Karcı başkanlığında festival kutlama komitesi toplantı düzenledi. Toplantıya Sarıgöl Ziraat Odası Başkanı Ali Kaya, İlçe Tarım Müdürü Mehmet Toy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tayyar Tekin, Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Palamutçu, köy ve mahalle muhtarları ve esnaf temsilcisi katıldı. Toplantıda feztival programı değerlendirildi.

Açıklamada bulunan Belediye Başkanı Ömer Karcı, Sarıgöl 4. Sultaniye Üzüm Festivali'nin Ramazan ayı nedeniyle 3, 4, 5 Ekim tarihleri arasında yapılmasına karar verildiğini belirterek, "Festivalimizin ilk gününde açılış ve stantların gezilmesi, akşamına da yerel sanatçılarımızın konseri olacak. İkinci günü ise üzüm teşvik yarışması ve üzüm konulu paneller düzenlenecek. Halk oyunları, yöresel stantların kurulması, el sanatları sergileri olacak. Ayrıca öğrenciler arasında üzüm konulu şiir, resim ve kompozisyon yarışmaları düzenlenecek. Üçüncü günü ise ünlü bir ses sanatçımızın halk konseri olacak. BU sanatçımızı yakın zamanda belirleyeceğiz. İlçe halkımız 3 gün boyunca doyasıya eğlenme imkanı bulacak." dedi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2008 Pazartesi 17:51:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet GÜNER IP: 88.246.48.xxx Tarih : 9.08.2008 16:17:08

aslinda ii olmaz 3 4 5 ekim cok gec üzüm kalmaz agustos ayında yapılsa daha iyi olur bence