3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Sarıgöl'de kan bağışı kampanyası

Sarıgöl Kızılay Şubesi ile Manisa Kızılay Kan Merkezi'nin ortaklaşa düzenlediği kan bağışı kampanyasında 45 ünite kan toplandı.

Sarıgöl Hükümet Konağı'nda gün boyu süren kan bağışı kampanyasına Sarıgöl Kaymakamı Adem Uslu da kan vererek destek oldu.

Manisa Kızılay Kan Merkezi'nce Sarıgöl'de 10 defa veya daha fazla kan bağışında bulunan Mustafa Uysal, Süleyman Camkıran ve Ahmet Ok isimli vatandaşlara Sarıgöl Kaymakamlığında düzenlenen bir törenle Bronz Madalya ve teşekkür belgeleri verildi.

Törene Sarıgöl Kaymakamı Adem Uslu, Manisa Kızılay Kan bağışı kazanım uzmanı Nilüfer Erdoğan, Kızılay Sarıgöl Şube Başkanı Mesut Dalkıç ile bronz madalya almaya hak kazanlar katıldı. Madalya töreninde Sarıgöl Kaymakamı Adem Uslu, Kızılay’a yapılacak kan bağışlarının önemini anlatarak şunları söyledi:

"Bir kan üç hayat demektir. Kan bağışında bulunanların sağlık yönünden oldukça yararına görürüler, ayrıca da kan verdikleri için de başkalarının hayatlarını kurtardıklarının bilincinde olarak mutluluk duyarlar. Bronz madalya alan arkadaşlarıma kutluyorum" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2009 Cuma 20:48:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?