5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Sarıgöl'de şoka sokan hırsızlık!

DÜĞÜN SALONUNDA İÇİ ALTIN VE PARA DOLU ÇANTA ÇALINDI

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde bir düğün salonunda, içinde yaklaşık değeri 20 bin TL olan para ve altın bulunan çanta çalındı. Olay yerine süratle gelen polis ekipleri, çalınan çantayı buldu. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Sarıgöl Belediye Düğün Salonu'nda yapılan bir düğüne katılan F.E. (54) isimli kadın, içinde altın ve para bulunan çantasını bir an için masanın üzerine koydu. Çantasını yerinde olmadığını gören kadın, durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine gelen Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kısa sürede, çantayı buldu ve olayla ilgili 2 kişiyi gözaltına aldı. Çantasına kavuşan F.E., "İzmir'den Sarıgöl'e düğüne gelmiştik. Yanımızda da birikimlerimiz vardı. İzmir'de evde bırakırsak çalınır korkusu yaşamıştık. Sarıgöl'de başımıza geldi. Ama Sarıgöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, on dakika içinde çantamı bulmaları beni sevindirdi. Çantamı ve birikimlerime tekrar kavuştuğum için Sarıgöl polislerine teşekkür ederim" dedi.

Öte yandan,"155 Polis İmdat" hattının önemini vurgulayan Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Şimşek, "Biz, her defasında ilçemizde halkımıza 155 Polis İmdat telefonunun olaylar karşısında anında haberdar edilmesinin önemini anlattık. Bunun semeresini gördük. Düğün salonundan içersinde toplam değeri 20 bin TL tutarında para ve ziynet bulunan çantanın kaybolma ihbarının 155 Polis İmdat'a bildirilmesinden 10 dakika gibi kısa sürede bayanın çalınan çantası bulunarak sahibine teslim edildi. Suç işleyen kişiler hakkında kanuni işleme başlandı" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2010 Pazartesi 18:38:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?