5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Sarıgöl'de temizlik kampanyası

AKUT'TAN SARIGÖL'DE TEMİZLİK KAMPANYASI

Arama Kurtarma Derneği'nin (AKUT) Sarıgöl birimi, Temiz Topraklı Yeşil Yapraklı Sarıgöl İçin El Ele Kampanyası başlattı.

Kampanyaya Sarıgöl Belediye Başkanı Ömer Karcı, İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Şimşek, AKUT Sarıgöl ekibi, sivil toplum örgütleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

 Sarıgöl oto garajında başlatılan temizlik kampanyası çerçevesinde ilçenin mesire yeri olan Orman Dinlenme Tesisleri'nin bulunduğu alana kadar çöpler toplandı. AKUT Sarıgöl Ekibi Başkanı Mehmet Zeybek, "Sarıgöl ekibi olarak, arkadaşlarımızın hazırlamış olduğu sosyal sorumluluk projesi kapsamında Temiz Topraklı Yeşil Yapraklı Sarıgöl İçin El Ele adı altında çevre temizliği başlattık. Kampanyanın amacı; toprağıyla, ormanıyla ve bereketli yeşil üzüm bağlarıyla daha temiz ve yaşanılası bir Sarıgöl'dür. Başlattığımız temizlik kampanyası gelecek kuşaklara örnek teşkil edecektir. Piknik alanlarımızı temiz tutmayı amaç edinmektir'' dedi.

Sarıgöl Belediye Başkanı Ömer Karcı da yaptığı açıklamada şunları söyledi: "AKUT ekibi tarafından düzenlenen temizlik kampanyası gerçekten güzel bir davranış. Orman Dinlenme Tesisleri devamlı olarak vatandaşlarımızın uğrak yeridir. Buradan yeşil Sarıgöl Ovası'nı seyretmeye doyum olmuyor. Bu nedenle vatandaşlarımız temizlik konusunda hassas davranmalıdır. Kampanyayı yürekten destekliyorum.''

AKUT'TAN SARIGÖL'DE TEMİZLİK KAMPANYASI
AKUT'TAN SARIGÖL'DE TEMİZLİK KAMPANYASI
AKUT'TAN SARIGÖL'DE TEMİZLİK KAMPANYASI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2011 Pazartesi 14:06:04
Güncelleme :24 Ocak 2011 Pazartesi 17:19:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?