4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Sarıgöl'de ücretsiz göz taraması

Denizli Özel Ege Akademi Göz Hastanesi tarafından Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde vatandaşlara ücretsiz göz taraması yapıldı.

Özel Ege Akademi Göz Hastanesi gezici aracı Demokrasi Parkı'nda göz rahatsızlığı olan hastalara modern cihazlarla ücretsiz göz taraması yaptı. Çok sayıda vatandaş göz tedavilerini yaptırabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu.

Hastane Müdürü Niyazi Ural, 2008 yılından bu yana ücretsiz 13 bin göz taraması yaptıklarını ve çalışmaya devam ettiklerini belirterek, "Denizli ve yakın illerin ilçelerini her yıl ziyaret ederek göz taraması yapmaktayız. Hedefimiz tüm Ege bölgesini taramak. Yapılan ücretsiz göz taramalarında özellikle bölgede göz tansiyonu, şekere bağlı göz rahatsızlıkları, çocuklarda göz tembelliği, katarak, tespit edilerek gerekli tedavileri yapmaktayız." dedi.

Göz muayenelerini yaptıran vatandaşlar, ilçede göz doktoru oılmadığını öne sürerek, "Göz tedavisi yaptırabilmek için ilçe dışına gitmemiz gerekiyordu. Hizmetin ayağımıza gelmesi bizi çok memnun etti." dediler.

 

iha
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2009 Salı 18:48:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?