4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Sarıgül’ün Soma ekibi tamam

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün öncülüğünde başlayan Türkiye Değişim Hareketi Partisi’nin Soma'daki kurucu teşkilat başkanlığı görevi, emekli baş komiser ve eski İl Genel Meclis Üyesi Süleyman Türkmen'e verildi.

Süleyman Türkmen sabah saatlerinde oluşturduğu yeni yönetimiyle birlikte ilk basın toplantısını yaparak partisinin tanıtımını yaptı. Türkmen yaptığı açıklamada, "Tüm il ve ilçelerde Türkiye Değişim Hareketi tarafından aynı anda gerçekleştirilen bu toplantılar, iktidara yürüyüş meşalesinin yakılacağı ve çağdaş Türkiye'nin temelinin atılacağı toplantılar olacaktır. Evet, ezilen, kandırılan, sömürülen yıllardan beri ekonomik sıkıntılarla inim inim inleyen Türk halkına, ülkemizin güzel insanlarına müjdeler olsun diyoruz. Seni en iyi şekilde temsil edecek, senin derdine derman olacak, bir halk hareketinin bugün meşalesini yakıyoruz. Türkiye Değişim Hareketi adı altında oluşturulan bu yeni oluşum, Genel Başkan Mustafa Sarıgül öncülünde iktidara yürüyüş hareketini bugün resmen başlatmaktadır. Ülkemiz bugün mevcut iktidar tarafından son derece kötü yönetilmektedir. Ne iç politikada ne de dış politikada somut her hangi bir başarıya ulaşılamamış, terör belası sona erdirilememiştir. Halkımız son derece kötü yönetilen, ekonomik politikalar sonucu neredeyse sefalete itilmiş, yanlış istihdam politikaları sonucu işsizlik patlama yapmış, ekonomik göstergeler ise 2. dünya savaşından bile Türkiye'de böylesine kötü sonuçlar vermemiştir. Vatandaşımız mutsuz, umutsuz, çaresizdir” dedi.

Mustafa Sarıgül başkanlığındaki partilerinin ilk genel seçimlerde halkın teveccühü ile iktidar olacağını dile getiren Süleyman Türkmen, “Türkiye Değişim Hareketi'nin Soma ilçesindeki örgütlenme sorumluluğu genel başkanımız tarafından bizlere verilmiştir. Açıklanan liste bu hareketin Soma ilçesinde ki kurucu listesi olup aynı zamanda da 2011 yılında gerçekleşecek genel seçimlerine girecek olan partiyi Soma'da çok hızlı şekilde halka ulaştıracak yönetim kurulunu da oluşturacak isimlerden meydana gelmektedir. Bu dakikadan itibaren gitmedik köy, çalmadık kapı, sıkmadık el kalmayacak ve en kısa süre içersinde halk ile bütünleşecektir. Türkiye Değişim Hareketi halkın arasından çıkan bir harekettir mutlaka başarıya ulaşacaktır" diye konuştu.

Türkiye Değişim Hareketi Partisi Soma ilçe teşkilatının yönetim kurulu ise şu isimlerden oluşuyor. Başkan baş komiser Süleyman Türkmen, emekli Ramazan Yılmaz, bilgisayar operatörü Melih Emran, iş adamı Yaşar Cem, mühendis Metin Yüzgül, Kadın Platformu Başkanı Şengül Soydemir, esnaf Yasemin Özkan, ev hanımı Afet Kılaz, ev hanımı Havva Iğnak, müzisyen İsmail Özdemir, muhasebeci Nezih Vatan, maden teknikeri Selçuk Metin, teknisyen Hasan Atlı, esnaf Adem Işık, Sinoplular Derneği Başkanı Murat Aksoy, emekli sendikacı Mevlüt Yiğit, ELİ bilgisayar operatörü Abdullah Yazıcı, işçi Mustafa Anter, tekniker Eyüp Kezer, ELİ muhasebecisi Kadir Şeker, teknisyen İsmail Mert, muhtar Mehmet Kaya, avukat Metin Toprak, muhtar Ünal Şen, esnaf Tamer Akçe, emekli İşçi Ali Osman Ayvacı, esnaf Osman Karadeniz.

iha
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2009 Cumartesi 16:22:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?