30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Sarıkızı kurtarma operasyonu

Manisa'nın Akhisar ilçesine bağlı Ballıca kasabasında bir çiftçinin ineğinin su kuyusuna düşmesi sonucu ilginç görüntüler ortaya çıktı.

Olay dün saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Ballıca kasabasında bir ineğin su kuyusuna düştüğü ihbarını alan Akhisar Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri, olay yerine giderek kurtarma çalışmalarına başladı.

Yaklaşık 6 metre derinliğindeki kuyuya düşen ve kuyuda suyun bulunması nedeniyle zor anlar yaşayan çaresiz inek, kendisini kurtarmaya çalışan ekiplere de zor saatler yaşattı.

İnek, kuyuya inen bir görevli ve halatlar yardımıyla güçlükle kuyudan çıkarılabildi. İneğin, otlarken güvenlik duvarı olmadığı için kuyuya düşmüş olabileceği tahmin ediliyor.

İneğin kuyuya masıl düştüğünü bilmediğini belirten çiftçi Ali Peker, "Hayvanımızı otlatma için tarlamızın kıyısına bırakmıştım. Yanında otların da bulunduğu su kuyusunun yakınına kadar giden hayvanımız kuyuya düşmüş. Kuyudan gelen ses üzerine olayı farkettim. Hayvanın ağır olması nedeniyle çıkaramayacağımı anlayıp Akhisar Belediyesi itfaiye ekiplerine haber verdik. Hayvanımın telef olmasından korkuyordum, çok şükür durumu iyi. Bize yardımcı olan Akhisar Belediyesi itfaiye ekiplerine teşekkür ediyorum. " dedi.

.
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2008 Çarşamba 17:37:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali peker IP: 78.171.178.xxx Tarih : 14.07.2008 18:44:53

kendisi dedem oluyor çok üzülüyoruz ama kaderi buymuş ne yapalımdiyoruz bu olay bizi çok etkiledi maddi yönden çok sıkıntıdayız