30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Satrançta Doruk damgası

Doruk Koleji İlköğretim Okulu öğrencileri 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Satranç Müsabakaları'nda dereceler elde ederek büyük başarı sergiledi.

Doruk Koleji İlköğretim Okulu öğrencileri; Özge Hocalar Yıldızlarda Manisa 1.'si, Berkay Becermen Küçüklerde Manisa 1.'si, Kerem Özcan Yıldızlarda Manisa 2.'si, Uğur Kumcu Küçüklerde Manisa 3.'sü, Ece Özbay 8 yaş küçüklerde Manisa 2.'si, İlay Develi küçüklerde Manisa 3.'sü oldu.

Yıldızlarda Manisa 1.'si olan Özge Hocalar, "Satranç benim en büyük hobim. Eğlenerek öğreniyorum. Satrancın derslerimde de çok büyük başarı payı olduğunu düşünüyorum. Yarışmada birinci olduğum için çok mutluyum. Yarışmaya çok iyi hazırlanmıştım. Hak ettiğimi düşünüyorum.” dedi. Doruk Koleji İlköğretim Okul Müdürü Vedat Talan da, “Öğrencilerimizin satrançtaki başarılarını destekliyoruz. Satrançta başarılı olan öğrencilerimizin dersleri de çok iyi. Satrancın dersleri olumlu yönde etkilediğini düşünüyorum. Öğrencimize okulumuza böyle bir gurur yaşattığı için teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2008 Salı 13:55:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?