4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Şehit anneleri unutulmadı

Manisa Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi'ni ziyaret ederek, şehit annelerinin Anneler Günü'nü kutladı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Taydaş, şehit ve harp malulü yakını bulunan dernek üyeleri, Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu'nu ağırladı.

Pazar gününe kutlanan Anneler Günü nedeniyle şehit ve gazi yakını bulunan annelerle bir araya gelen Nursel Ustamehmetoğlu, ziyaret sırasında zaman zaman duygulandı. Yakının vatan uğruna feda eden annelerin her gün hatırlanması gerektiğini söyleyen Ustamehmetoğlu, belediyenin derneğin faaliyetlerini de destekleyeceğini söyledi.

Ustamehmetoğlu şöyle konuştu; “Manisa Belediyesi sosyal belediyecilik çerçevesinde her derneğin yanında oluyor. Bizim için şehit ve gazi yakınlarının kurduğu bu derneğin yeri ve anlamı çok büyük. Bu çatı altında vatan için gözünü kırpmadan canını feda edenlerin yakınları bulunuyor. Onlar şehitlerimizin bizlere emaneti. Emanetin her türlü sorunu ile ilgilenmek bizim vazifemiz. Şehit ve gazi yakını annelerimizin anneler gününü bu vesile ile kutluyorum. Onları sadece bir gün değil her gün hatırladığımızı bilmelerini istiyorum. Belediye olarak derneğin faaliyetlerinde destek olmaya çalışacağız. Üzerimize düşeni yapmaya hazırız.”

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Taydaş da, dernek üyesi annelerin bir gün değil her gün hatırlanması gerektiğini söyledi ve dernek faaliyetleri için destek istedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2009 Salı 00:25:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?