4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Şehrin temizliği Ege-Tem'e teslim

Manisa Belediyesi’nin 22 Aralık 2004 tarihinde ihaleye çıkardığı atık toplama, taşıma, süpürme ve yıkama hizmetleri işleri ihalesini kazanan özel temizlik şirketi, çalışmalarına düzenlediği pilavlı kutlamayla başladı.

1 Ocak-31 Aralık 2005 tarihleri arasında temizlik işlerinin özelleştirildiği yeni dönemin başlangıcı nedeniyle ihaleyi alan Ege-Tem firması, Manisa Belediyesi şantiyesinde tören düzenledi.

Törene, Manisa Belediye Başkanı Bülent Kar, daire müdürleri ve Ege-Tem firması yetkilileri ile çalışanları katıldı. Törende konuşan Başkan Kar, "Ege-Tem firması 1 yıllığına temizlik işlerini tekrar aldı. Temizlik hizmeti, 29 araç ve 225 personelle gerçekleştirilecek. Şirket, aynı zamanda 6 adet pazaryerinin temizliğini, 2 traktör ve 10 işçiyle de moloz atıklarının temizlenme işlerini gerçekleştirecek. 80 adet sağlık kuruluşunun da tıbbi atıklarını toplayacak. bu hizmetler için de, 3 trilyon 700 milyar ödenecek. Bugün burada dönem başlangıcını kutluyoruz. Şirket yetkilerine ve çalışanlarına Allah kolaylık versin" dedi.
Ege-Tem firması yetkilisi Lütfü Delibaş ise, "Başkanımıza ve Manisalılar’a söz veriyoruz. Bu yıl geçmiş yıllara oranla kentimizi daha iyi temizleyeceğiz. Bu yıl araç filomuza bir adet tıbbi atık toplama aracı ile yol süpürme aracını dahil ettik. Bize verilen işi layıkıyla yerine getireceğiz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından, davetlilere ayran ve pilav dağıtılarak yeni dönem için kutlama yapıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2005 Cuma 15:05:39
Güncelleme :28 Ocak 2005 Cuma 15:11:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?